Mouku prosejeme se sodou. Uděláme důlek, do kterého na cukr nalijeme vlažné mléko a rozdrobíme droždí. Necháme vzejít kvásek. Pak osolíme a spolu s jogurtem zaděláme tužší, ale vláčné těsto. Asi jako na ovocné knedlíky. Těsto necháme 1 - 2 hodiny kynout. Pak těsto zmáčkneme zpět do mísy.
Lžící namočenou v mouce vykrajujeme kousky velké asi jako menší vejce a namočenou rukou z nich vytahujeme téměř průhledné placky se silnějším okrajem. Langoše vkládáme do vyšší vrstvy rozpáleného oleje a smažíme po obou stranách dorůžova. Upečené langoše necháme odsát na ubrousku.
Langoše z jogurtu bez vajec ještě teplé potřeme kečupem, česnekem a posypeme strouhaným sýrem. Kdo rád sladké, může sypat skořicovým cukrem nebo potřít marmeládou. Nespotřebujeme-li všechno těsto najednou, poprášíme zbytek slabě moukou, přikryjeme utěrkou a uložíme do ledničky, kde vydrží 5 - 7 dní.