Lahůdkový salát z ředkviček

30 min | salát | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 32909x
Recept na velmi chutný, rychlý a zdravý salát z ředkviček, který vás příjemně osvěží.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Omyté a očištěné ředkvičky nakrájíme na kolečka, která vložíme do hlubší mísy.

Přidáme k nim na půlky nakrájená žlutá rajčátka, na dílky nakrájená červená rajčata a na kolečka nakrájenou cibulku i s natí.

Lahůdkový salát z ředkviček osolíme, opepříme, zalijeme citronovou šťávou, olivovým olejem a lehce promícháme.

Lahůdkový salát z ředkviček rozdělíme do misek a jednotlivé porce posypeme nakrájenou mozzarellou. Salát ihned podáváme.

Petr Král autor receptu:

Lahůdkový salát z ředkviček

Počet přidaných receptů: 527

Ingredience

na porce

Kuchařky obsahující recept Lahůdkový salát z ředkviček

Recept se nachází v 46 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3816 receptů
myš1
recepty 4618 receptů
KDI
VARENIE_2 4248 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Lahůdkový salát z ředkviček

Přidat příspěvek k receptu Lahůdkový salát z ředkviček
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept