Recept na sytou omáčku, která se hodí k těstovinám i bramborám. Květáková omáčka je výborná i k pečené rybě nebo masu.
1 l | mléko |
1 ks | květák |
0.5 l | vývar z uzeného masa |
3 lžíce | hladká mouka |
1.5 lžíce | ghee |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pažitka | |
1 lžička | podravka |
3 špetky | muškátový oříšek |
petrželová nať | |
podle potřeby | |
1 plátek | máslo |
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena