Recept na zapečený květák s uzeným masem.
3 ks | vejce |
200 ml | smetana ke šlehání |
20 dkg | tvrdý sýr |
1 ks | květák (větší) |
30 dkg | libový uzený bůček nebo anglická slanina |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
na ozdobu | |
10 dkg | šunka |
1 konzerva | hrášek sterilovaný |
2 ks | vejce natvrdo |
podle potřeby | |
máslo na vymazání formy | |
strouhanka na vysypání |
autor Jiří Kropáček
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena