Kvasnicová polévka

25 min | polévka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 61258x
Rychlá polévka plná vitamínů.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Cibuli a kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Ve dvou litrech vody rozpustíme bujony.

Na oleji osmažíme cibuli, přidáme kvasnice, necháme je rozpustit. Zalijeme je vodou, osolíme a opepříme. Do polévky vsypeme kořenovou zeleninu a vaříme do změknutí. Nakonec do kvasnicové polévky přidáme vařená vejce nakrájená na kostičky a nať petržele.

Kvasnicovou polévku již jen krátce povaříme a odstavíme. Kvasnicovou polévku podáváme s čerstvým pečivem.

autor receptu:

Kvasnicová polévka

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kvasnicová polévka

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kvasnicová polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept