Kvasnicová polévka

25 min | polévka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 61316x
Rychlá polévka plná vitamínů.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Cibuli a kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Ve dvou litrech vody rozpustíme bujony.

Na oleji osmažíme cibuli, přidáme kvasnice, necháme je rozpustit. Zalijeme je vodou, osolíme a opepříme. Do polévky vsypeme kořenovou zeleninu a vaříme do změknutí. Nakonec do kvasnicové polévky přidáme vařená vejce nakrájená na kostičky a nať petržele.

Kvasnicovou polévku již jen krátce povaříme a odstavíme. Kvasnicovou polévku podáváme s čerstvým pečivem.

autor receptu:

Kvasnicová polévka

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kvasnicová polévka

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kvasnicová polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak překonat angínu bez antibiotik?

    Jak překonat angínu bez antibiotik?

    Značně nepříjemné příznaky angíny známe všichni - bolest v krku, zejména při polykání, horečky, celková únava, bolesti svalů a kloubů. Angína je infekční zánětlivé onemocnění krčních mandlí a hrdla, tedy kořene jazyka a přilehlé části hltanu. Vzniká v důsledku oslabení imunity, zanesení tlustého střeva a přetížení lymfatického systému, zvláště pak slinivky.

  • Akné, nebo vřed? Karbunkl to je!

    Akné, nebo vřed? Karbunkl to je!

    Karbunkl carbunculos je velmi nepříjemné hnisavé onemocnění kůže. Vzniká splynutím minimálně dvou furunklů. Karbunkl je nebezpečnější, protože je větší, navíc může pronikat i do hlubších struktur kůže. Je to bolestivé zánětlivé onemocnění, projevuje se zarudnutím, otokem a někdy i teplotou.




přidat nový recept