Kuřecí steak s hermelínem a nivou na smetaně

25 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 9664x
Chutný kuřecí steak se sýrem, který není náročný na přípravu.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Omyjeme si pěkné kuřecí steaky a trošku naklepeme, aby se lépe propekly. Nakrájíme si na plátky hermelín a nivu. Rozehřejeme pánev, na kterou nalijeme olej. Po chvilce začneme kuřecí steak opékat.

Mezitím si můžeme připravit přílohu. Nakrájíme na delší plátky ledový salát, rukolu a papriku (popřípadě rajče, okurek - podle toho, co má každý rád). Vše smícháme, osolíme, opepříme a zakapeme olivovým olejem.

Až masíčko začne být trochu opečené, přidáme do pánve smetanu. Masíčko v ní zjemní a dodá smetanovou chuť. Cca po 4 minutách položíme na masíčko plátek hermelínu a plátek nivy. Pěkně se rozteče.

Kuřecí steaky s hermelínem a nivou na smetaně můžeme podávat. Jsou dobré samotné jen se salátem, ale i s hranolky nebo americkými bramborami.

Recept počítá s porcí pro 2 osoby.

autor receptu:

Kuřecí steak s hermelínem a nivou na smetaně

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,7
skvělý recept
14 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Kuřecí steak s hermelínem a nivou na smetaně

Recept se nachází v 117 kuchařkách
smarcelak
Maso kuřecí 610 receptů
vaskova.stk
Kuchařka 676 receptů
zjirousek
Kuře 1859 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kuřecí steak s hermelínem a nivou na smetaně

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kuřecí steak s hermelínem a nivou na smetaně
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept