Kuřecí prsa s řapíkatým celerem

30 min | hlavní chod | čínská kuchyně | recept zobrazen: 132706x
Křehká kuřecí prsa a aromatická chuť celeru vás nezklame, vyzkoušejte další z receptů čínské kuchyně.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Maso a celer opláchneme a osušíme. Maso nakrájíme na malé plátky, celer na kousky. Česnek oloupeme a rozkrájíme na slabé plátky. Pokrájené kuřecí prsní řízky obalíme v celém vajíčku a solamylu.

Na rozpáleném oleji zprudka osmažíme maso, přidáme nakrájený řapíkatý celer, česnek a společně ještě chvíli smažíme. Přisypeme vegetu, cukr, sůl, ochutíme octem a sójovou omáčkou, promícháme a prohřejeme.

Kuřecí prsa s řapíkatým celerem podáváme s vařenou rýží.

autor receptu:

Kuřecí prsa s řapíkatým celerem

Počet přidaných receptů: 379

Ingredience

3
dobrý recept
116 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Kuřecí prsa s řapíkatým celerem

Recept se nachází v 53 kuchařkách
alča
Babča ALČA 1186 receptů
zjirousek
Kuře 1676 receptů
Zorňafa
1. aa-4 2491 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kuřecí prsa s řapíkatým celerem

Přidat příspěvek k receptu Kuřecí prsa s řapíkatým celerem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept