Kuřecí prsa s broskví a sýrem

20 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 110867x
Chutný recept pro milovníky kombinací.
Komentáře receptu 5
Uvařil jsem to (Recept vařilo 8 lidí)


Postup přípravy receptu

Kuřecí prsa osolíme, opepříme a přídáme papriku. Na rozpáleném oleji z obou stran opečeme.

Na plátek masa přidáme půlku omyté a vypeckované broskve. Poklademe plátkem sýru a těsně před podávámím zapečeme.

Kuřecí prsa s broskví ihned podáváme.

laura autor receptu:

Kuřecí prsa s broskví a sýrem

Počet přidaných receptů: 34

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
71 hlasujících
  • Recept Kuřecí prsa s broskví a sýrem - Je to opravdu mňamka, my jsme si ji dali s našimi oblíbenými nasucho pečenými bramborami.
  • Recept Kuřecí prsa s broskví a sýrem - Kuřecí s broskví, pečenými brambory a zeleninovou oblohou.
  • Recept Kuřecí prsa s broskví a sýrem - Kuřecí s broskví.

Kuchařky obsahující recept Kuřecí prsa s broskví a sýrem

Recept se nachází v 129 kuchařkách
alča
Babča ALČA 1186 receptů
Jaroslav Štěpán
Jardova kuchařka 283 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kuřecí prsa s broskví a sýrem

Celkový počet komentářů u receptu: 5
Celkový počet komentářů: 5
Nalezeno receptů: 5
Přidat příspěvek k receptu Kuřecí prsa s broskví a sýrem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept