Kuřecí nudličky

30 min | hlavní chod | 1 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 72815x
Recept na kuřecí nudličky pro jednoho.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Zeleninu očistíme. Mrkev nakrájíme na tenké plátky. Fazolky přepůlíme, kukuřici scedíme. Kuřecí prso nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a prolisujeme.

V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme kuřecí nudličky a osmažíme je. Trvá to asi 2 minuty. Přidáme rozdrcený česnek a zeleninu kromě kukuřice a promícháme ještě 5 minut, až zelenina zkřehne. Pak vmícháme chilli omáčku, kukuřici a nudle, připravíme podle návodu na obalu. Všechno pořádně promícháme a prohřejeme.

Kuřecí nudličky ihned podáváme.

autor receptu:

Kuřecí nudličky

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porci
Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,2
dobrý recept
12 hlasujících
  • Recept Kuřecí nudličky - Naše kuřecí nudličky.

Kuchařky obsahující recept Kuřecí nudličky

Recept se nachází v 72 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2624 receptů
KDI
VARENIE_2 4248 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kuřecí nudličky

Přidat příspěvek k receptu Kuřecí nudličky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept