Maso očistíme, naklepeme a nakrájíme na nudličky. Masové nudličky ochutíme mletým zázvorem, pepřem a oloupaným prolisovaným česnekem. Vše promícháme s bílkem a obalíme v solamylu. Chřest zbavíme dřevnatých konečků, oloupeme, podélně rozkrojíme a nakrájíme na stejnoměrné kousky dlouhé asi 1,5 cm. Cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka.
Na rozpuštěném másle podusíme kousky chřestu do poloměkka, osolíme a odstavíme stranou. V hluboké pánvi na horkém oleji opečeme připravené kuřecí maso ze všech stran dorůžova. Pak přidáme jarní cibulku, vše krátce orestujeme a podlijeme vínem, ústřicovou omáčkou a Tamari. Jakmile se alkohol odpaří přiléváme ke kuřecím nudličkám podle potřeby vývar a omáčku zahustíme máčeným solamylem. Nakonec maso promícháme s podušeným chřestem a podle potřeby vše dochutíme citronovou šťávou.
Kuřecí nudličky v chřestu podáváme s dušenou jasmínovou rýží.