Kuřecí na žampionech

25 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 144596x
Lehké jídlo vhodné i na dietu.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařilo 6 lidí)


Postup přípravy receptu

Kuřecí maso očistíme, omyjeme a nakrájíma na kousky. Žampiony také nakrájíme na kousky.

Cibuli oloupeme, jemně pokrájíme a orestujeme na oleji. Přidáme kuřecí kousky a prudce opečeme. Pak přidáme pokrájené žampiony a krátce podusíme. Směs osolíme, opepříme a dochutíme bylinkovou vegetou nebo sójovou omáčkou.

Ihned podáváme. Stačí jen lehká letní zelenina.

autor receptu:

Kuřecí na žampionech

Počet přidaných receptů: 304

Ingredience

3,1
dobrý recept
104 hlasujících
  • Recept Kuřecí na žampionech - Kuřecí na žampionech

Kuchařky obsahující recept Kuřecí na žampionech

Recept se nachází v 95 kuchařkách
zjirousek
Kuře 1676 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 5069 receptů
bohuslav53
Láska prochází žaludkem 1357 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kuřecí na žampionech

Celkový počet komentářů u receptu: 4
Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Kuřecí na žampionech
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept