Kuřecí na fazolích

45 min | hlavní chod | bulharská kuchyně | recept zobrazen: 67104x
Bulharské koření dává pokrmu výraznou chuť a přiláká vás i svou vůní.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Cibuli a česnek oloupeme, česnek nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka. Rajčata spaříme horkou vodou a sloupneme z nich slupku, pak je rozkrájíme na kousky.

Maso zprudka z obou stran osmahneme na oleji. Nakrájenou cibuli a česnek vložíme pod maso a společně smažíme, dokud cibule nezesklovatí. Posypeme bulharským kořením, solí a pepřem, přidáme rajčata a s masem chvíli podusíme.

Pak k masu přidáme fazole v rajčatové omáčce, přilijeme trochu smetany a omáčku krátce povaříme. Omáčka je ale dobrá i bez přidání smetany.

Kuřecí na fazolích podáváme nejlépe s chlebem, chutná ale s jakýmkoliv pečivem.

autor receptu:

Kuřecí na fazolích

Počet přidaných receptů: 379

Ingredience

Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
20 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Kuřecí na fazolích

Recept se nachází v 90 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
zjirousek
Kuře 1859 receptů
SM
Kureci maso 511 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kuřecí na fazolích

Celkový počet komentářů u receptu: 3
  • na můj vkus málo výrazná chuť martina 25.10.2007 10:22:01

    Včera jsem ho uvařila, a bohužel mi přišel dost chuťově nevýrazný....když jsem přidala trochu koření čarodějka(směs na maso, prodává se vážená na trhu) a chilli omáčky, bylo to o mnoho lepší - alespoň pro nás, kteří máme jazýčky nabroušené "na ostro" :-)))

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Kuřecí na fazolích
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept