Kuřecí čtvrtky pečené na bramborech

15 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 9490x
Recept na rychlý a jednoduchý oběd z kuřete, brambor a mrkve.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky asi 1 cm silné. Mrkev očistíme a nakrájíme na kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Zapékací misku vymažeme lžící másla. Brambory spolu s nakrájenou mrkví naskládáme na dno mísy. Kuřecí čtvrtky osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, položíme na plátky brambor a přidáme snítku rozmarýnu.

Čtvrtky kuřete s brambory a mrkví pečeme asi 60 minut v troubě při 180 °C.

Kuřecí čtvrtky pečené na bramborech podáváme jako hlavní chod.

autor receptu:

Kuřecí čtvrtky pečené na bramborech

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Kuřecí čtvrtky pečené na bramborech

Recept se nachází v 43 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5991 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů
alča
Babča ALČA 1186 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kuřecí čtvrtky pečené na bramborech

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Kuřecí čtvrtky pečené na bramborech
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept