Kuřecí čína

35 min | hlavní chod | čínská kuchyně | recept zobrazen: 199040x
Recept na čínské nudličky naložené v marinádě.
Komentáře receptu 41
Uvařil jsem to (Recept vařilo 6 lidí)


Postup přípravy receptu

Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. Kuřecí dáme do mísy a postupně smícháme se všemi přísadami, ze kterých jsme si připravili marinádu.

Marinádu jsem připravili smícháním soli, pepře, cukru, nadrobno nakrájené cibule, vegety, maggi, worcestru a přimícháním žloutků a oleje. Ještě doplníme o škrobovou moučku - solamyl.

Naložené maso v marinádě můžeme nechat 24 hodin odležet v lednici, chuť kuřecí číny je intenzivnější. Maso můžeme i ihned osmažit.

Jako přílohu ke kuřecí číně podáváme vařené brambory, hranolky, bramborovou kaši. Čínu můžeme vyzkoušet i v kombinaci s rýží.

autor receptu:

Kuřecí čína

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 189 běžně 7500 Kč sleva 97 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,4
dobrý recept
90 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Kuřecí čína

Recept se nachází v 155 kuchařkách
KDI
VARENIE 4297 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kuřecí čína

Celkový počet komentářů u receptu: 41
  • Komentář k receptu Kuřecí čína Marek 11.03.2014 19:29:24

    vyjde to na kolik? 150kč bez přílohy a je to 10 porcí :)

  • Komentář k receptu Kuřecí čína Marek 11.03.2014 19:25:04

    Používam klasicky...Vykostim kuře...osmahnu na řepkovym oleji (protože je zdravější než olivovej) s kouskem cibule ...podleju pivem +sůl,pepř,trochu koření na čínu a kari....podusim ...přidam 800g mražený zeleniny na čínu od novako,podusim do měka aby zelenina byla jedla,doleju vodu aby to nebylo suchý,dochutit a je to....vůbec si nestěžuju :)

  • Zelenina Hobl 15.12.2012 13:00:41

    Po rychlém opečení masa přidat nudličky mrkve, papriky, cibule; steril.žampiony, kousky anasu z kompotu, případně bambusové výhonky a podusit s masem doměkka.

  • Peťula 01.12.2012 21:04:40

    Takové kuřecí lze jistě uvařit a bude chutné, ale rozhodně bych ho nenazývala ČÍNOU. Chybí tam to základní z čínské kuchyně - maso na nudličky je provázeno vždy větším množstvím zeleniny - alespoň pórku a zelí nebo pekingského zelí. A druhá nezbytná ingredience - sójová omáčka, v toto receptu také není. No a že rýže bude v Asii jistě běžnější přílohou než brkaše, o tom není pptřeba polemizovat.

  • mamina23 14.06.2012 13:59:57

    To jste všichni chytří,že :D Jasně že každý má o číně jinou představu a pravý recept vypadá trochu jinak,ale když tohle někomu chutná proč to tolik kritizujete?Člověk má kritizovat pouze to co sám vytvoří,kdo je zvědavý na vulgarismy?Kdyby Vám to dal někdo na návštěvě nebo v restauraci,tak návštěvě pochválíte kuchařské umění a restauraci ještě rádi zaplatíte,pokrytci.

  • Musím říct, že na doporučení kamarádky jsem recept zkusila a já i můj přítel jsme si ji zamilovali... Chutná rychlovka... A jestli s tím má nekdo problém, tak ať to nevaří a nejí :) Děkuji za receptík

  • fakt hnus roman 06.01.2010 12:24:02

    peknej humus tohleto

  • Cože?? a.dys 25.02.2011 14:36:44

    No tak to je pecka :-D Tento recept jsem zde vložila já, ale v životě nikdy bych nenapsala jako přílohu kaši. A jak jako, že můžeme vyzkoušet v kombinaci s rýží??? To jsem psala jako hlavní přílohu!!! . A ten obrázek jsem tady taky nedávala.. Fakt by mě zajímalo kdo tyto stránky spravuje a nebo spíš... kdo rovnou přepisuje recepty.. To je hnus!!!!

Celkový počet komentářů: 41
Nalezeno receptů: 41
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Kuřecí čína
* Povinné pole

Soutěž o bestseller - Kuchařka pro dceru

Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept