Velice rychlý, jednoduchý a opravdu chutný čínský pokrm.
0.5 ks | pórek |
3 lžíce | olivový olej |
5 lžic | sójová omáčka |
500 g | vepřová kýta |
200 g | burské ořechy |
Kýtu podle potřeby očistíme a nakrájíme ji na nudličky. Pórek očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji opražíme buráky, přidáme maso, sójovou omáčku, a restujeme. Když už je maso skoro měkké, přidáme porék a krátce povaříme. Nesolíme, jídlo je díky sojové omáčce slané. Podáváme s nudlemi, rýží nebo hranolkami.
Zbylo vám maso od oběda? Užijte ho v dalších receptech
Zbylo vám pečené kuřecí maso z předešlého oběda? Nevíte, co s pár kousky uzeného nebo trhaného vepřového masa? Zkuste užít suroviny do dalších pokrmů, ušetříte a dobře si pochutnáte.
Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček
Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.
autor Konvalinka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena