Kukuřičné cupcakes s chorizem a česnekovo-bylinkovým krémem

chuťovka | 12 porcí | žádná kuchyně | recept zobrazen: 137x
Slaný cupcake s chuťové výrazným krémem a ozdobený plátky choriza. Recept na dobrou chuťovku pro různé příležitosti.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Troubu předehřejeme na 190 ˚C. Plech na muffiny si vyložíme pečícími košíčky. Pokud plech vymažeme a vysypeme polohrubou moukou, není nutné košíčky použít.

V jedné míse si prosejeme suché ingredience – mouku a kypřící prášek do pečiva. Do moučné směsi už jen jednoduše zašleháme zbývající mokré ingredience – vejce, rozpuštěnou Heru s máslovou příchutí, podmáslí, sůl a pepř. Nakonec už jen zlehka do těsta vmícháme nahrubo nastrouhaný sýr, chorizo pokrájené na kostičky, na jemno nakrájenou jarní cibulku a kukuřici.

Košíčky plníme do dvě třetiny a pečeme 20 - 25 minut, nebo dokud nevyjde špejle z těsta suchá. Po upečení necháme ještě 5 minut odpočívat v pečícím plechu a poté přendáme na chladící mřížku a nechám zcela vychladnout.

Na krém si jednoduše smícháme čerstvý sýr společně s Herou s máslovou příchutí. Připraveným krémem zdobíme cupcakes. Nakonec už jen dozdobíme připravenými plátky choriza.

Kukuřičné cupcakes s chorizem a česnekovo-bylinkovým krémem podáváme jako výbornou chuťovku.

Zdroj: Pecenijeradost.cz

HERA autor receptu:

Kukuřičné cupcakes s chorizem a česnekovo-bylinkovým krémem

Počet přidaných receptů: 36

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1999 běžně 4236 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,6
dobrý recept
6 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Kukuřičné cupcakes s chorizem a česnekovo-bylinkovým krémem

Recept se nachází v 12 kuchařkách
Hera kuchařka
HERA
Hera kuchařka 12 receptů
zjirousek
chuťovky 861 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kukuřičné cupcakes s chorizem a česnekovo-bylinkovým krémem

Přidat příspěvek k receptu Kukuřičné cupcakes s chorizem a česnekovo-bylinkovým krémem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept