2 stroužky | česnek |
4 lžíce | sůl |
1 lžička | sůl |
1 lžíce | solamyl |
2 lžíce | bílé víno |
2 ks | paprika červená |
2 lžíce | sójová omáčka |
200 ml | slepičí vývar |
1 lžička | mletý zázvor |
800 g | krůtích prsou na plátky |
100 g | čisté houby |
2 ks | mrkev (menší) |
Na pánvi rozpálíme olej, vložíme krůtí plátky a prudce osmahneme, potom vyjmeme a dáme do mísy. Na zbylém oleji podusíme nakrájené houby (ai 1-2 minuty), přidáme papriku, mrkev a vše dobře opečeme.
Potom přidáme zázvor, česnek, sójovou omáčku, víno a vše podlijeme vývarem. Dusíme až doměkka. Nakonec přidáme opečené maso a zahustíme máčeným Solamylem. Dle chuti osolíme.
Podáváme s rýží.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena