Krůtí nudličky

30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | recept zobrazen: 146844x
Zeleninová směs, kde najdeme pórek, papriky i rajčata a krůtí maso nakrájené na drobné nudličky.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Pórek a papriky nakrájíme najemno, vše dáme spolu s máslem do větší nádoby a dusíme přiklopené asi 5 min. Maso na proužky a oloupaná nakrájená rajčata vmícháme do zeleniny, přiklopíme a dusíme 4 min. Směs promícháme, přidáme smetanu, sůl, pepř, papriku a worcester, přiklopíme a povaříme ještě asi 4 min. Chvíli nechce směs odstát a podáváme s bílým chlebem nebo rýží.

autor receptu:

Krůtí nudličky

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

2,9
slabší recept
630 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Krůtí nudličky

Recept se nachází v 56 kuchařkách
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 5069 receptů
luciekadlecova
oblibene recepty 273 receptů
áša
Oblíbené recepty 395 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krůtí nudličky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Krůtí nudličky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept