Krůtí maso z prsíček připravujeme s pórkem, zelenou kapií a kešu oříšky. Jasmínová rýže jako ideální příloha.
3 stroužky | česnek |
2 ks | bílek |
300 g | pórek |
1 ks | zelená kapie |
1 lžička | mletý zázvor |
500 g | krůtí prsa |
1 hrst | kešu ořechy |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
chilli koření | |
zálivka | |
4 dl | vývar |
1 dl | červené víno |
2 lžíce | sójová omáčka |
1 lžíce | škorobová moučka |
1 lžička | worcestrová omáčka |
1 lžička | tekuté polévkové koření |
příloha | |
4 porce | jasmínová rýže |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena