Křupavé smažené cukety

20 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 671x
Rychlý recept na zpracování větší cukety, kterou můžeme podávat i jako přílohu k masu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Čisté a osušené větší cukety, kterým jsme odříznuli konce, nakrájíme na asi 0,5 cm šikmé plátky.

Hladkou mouku promícháme s ledovou bublinkovou vodou a solí podle chuti. Těstíčko necháme chvilku odpočinout a mezitím dobře rozehřejeme olej na smažení ve větší hlubší pánvi.

Cukety obalíme v těstíčku, osmažíme z obou stran a potom pokládáme na sací ubrousek.

Křupavé smažené cukety podáváme teplé nebo vlažné jako chuťovku či přílohu.

Samman autor receptu:

Křupavé smažené cukety

Počet přidaných receptů: 845

Ingredience

na porce
Vaše cena 1649 běžně 2356 Kč sleva 30 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Křupavé smažené cukety

Recept se nachází v 35 kuchařkách
VREGULI
ZELENINOVÁ JÍDLA 244 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Křupavé smažené cukety

Přidat příspěvek k receptu Křupavé smažené cukety
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Artróza a artritida - jaký je mezi nimi rozdíl?

    Artróza a artritida - jaký je mezi nimi rozdíl?

    Určitě jste už tyto dva pojmy někdy slyšeli. Ale víte, proč někdy mluvíme o artróze a jindy o artritidě a jaký je mezi nimi rozdíl?

  • Načerpejte na jaře sílu z medvědího česneku

    Načerpejte na jaře sílu z medvědího česneku

    Medvědí česnek známe nejspíš všichni, je považován za nejsilnější jarní bylinu a jeho detoxikační účinky, pro které je v těchto dnech hojně vyhledáván, jsou doslova zázračné. Právě nyní tato bylinka krásně bíle kvete, a když budete mít štěstí, můžete na něj narazit při procházkách listnatými lesy, kde jsou někdy vidět celé lány medvědího česneku.




přidat nový recept