Krkovice v alobalu

2 h 30 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 6626x
Recept na vynikající masíčko.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrojíme úplně. Smícháme ingredience na marinádu, důkladně potřeme maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme 24 hodin v lednici uležet.

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Druhý den vložíme do každého zářezu plátek slaniny, plátek sýra a plátky žampionů. Potřeme olejem a důkladně zabalíme do alobalu.

Krkovici v alobalu pečeme na 200 °C asi 2 hodiny. Posledních pár minut alobal otevřeme a pečeme odkryté.

Krkovici v alobalu podáváme třeba s vařenými brambory.

autor receptu:

Krkovice v alobalu

Počet přidaných receptů: 122

Ingredience

na porcí
Vaše cena 299 běžně 4999 Kč sleva 94 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Krkovice v alobalu

Recept se nachází v 112 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3816 receptů
Jozar
Vepřové 1052 receptů
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krkovice v alobalu

Přidat příspěvek k receptu Krkovice v alobalu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Mýty o bolestech zad

    Mýty o bolestech zad

    O bolestech zad kolují různé nepravdy. Jaké jsou ty nejčastější? A čeho se opravdu vyvarovat, aby záda nebolela? Vsaďte na vhodně zvolený pohyb, správnou matraci a nebojte se preventivní návštěvy u lékaře. Nejen starší generaci dokáží záda pěkně potrápit.

  • Diagnóza ztuhlý palec - bolestivá artróza

    Diagnóza ztuhlý palec - bolestivá artróza

    Vypadá jako palec vbočený (hallux vagus), ale jde o palec ztuhlý (hallux rigidus). Pro laika je rozdíl téměř k nerozeznání, ovšem zvyšující se bolestivost při chůzi a menší pohyblivost palce jasně naznačí, že něco není v pořádku.




přidat nový recept