Krémová pomazánka z lučiny

10 min | pomazánka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 25357x
Oblíbená pomazánka z lučiny, zakysané smetany a pažitky.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Lučinu spolu se zakysanou smetanou rozmícháme v hladký krém. Osolíme, přidáme nasekanou pažitku a nať jarní cibulky.

Krémovou pomazánku z lučiny mažeme na jakékoliv pečivo. Předtím ji můžeme nechat rozležet a vychladit.

Krémová pomazánka z lučiny je jednoduchá, přitom velmi dobrá a vhodná na chlebíčky i jednohubky.

Michy autor receptu:

Krémová pomazánka z lučiny

Počet přidaných receptů: 2841

Ingredience

Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
9 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Krémová pomazánka z lučiny

Recept se nachází v 98 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5991 receptů
zdegross
staré recepty 3810 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krémová pomazánka z lučiny

Přidat příspěvek k receptu Krémová pomazánka z lučiny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept