Krém do vánočního cukroví

35 min | cukroví | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 52074x
Vynikající krém, který lze použít do kteréhokoli slepovaného vánočního cukroví.
Komentáře receptu 13
Uvařil jsem to (Recept vařilo 6 lidí)


Postup přípravy receptu

Dáme cukr a vejce do nádoby a rozmícháme, potom šleháme v páře do ztuhnutí. Nádobu s horkou hmotou přendáme do studené vody a opět šleháme do vychladnutí.

Máslo utřeme s kakaem. Vyšlehané máslo spojíme s vychladlou hmotou a krém je hotový.

Hotovým krémem slepujeme vánoční cukroví. Použít se dá na ořechy, linecké nebo moka placičky a další.

autor receptu:

Krém do vánočního cukroví

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porci
4,3
skvělý recept
45 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Krém do vánočního cukroví

Recept se nachází v 451 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3816 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
PEČENIE
KDI
PEČENIE 3803 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krém do vánočního cukroví

Celkový počet komentářů u receptu: 13
Celkový počet komentářů: 13
Nalezeno receptů: 13
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Krém do vánočního cukroví
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept