Králičí polévka

45 min | polévka | čínská kuchyně | recept zobrazen: 60565x
Králičí polévka se zeleninou je výtečná a hodí se jako skvělá sváteční polévka k obědu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Králičí maso očistíme, pokrájíme na nudličky, cukety omyjeme, pokrájíme na tenká kolečka. Sójovou omáčku smícháme s olejem a v této směsi necháme 30 minut maso marinovat.

Mezitím uvedeme do varu vývar, který mírně ochutíme solí a pepřem. Do vývaru přidáme po půl hodině marinování maso, oheň snížíme a necháme vařit, dokud maso nezměkne. Poté přidáme spařená, oloupaná rajčata, nakrájené cukety, přimícháme lžíci octa a ještě krátce povaříme, dokud nezměkne i zelenina.

Ještě teplou králičí polévku podáváme. Zasytí jako hlavní chod.

autor receptu:

Králičí polévka

Počet přidaných receptů: 208

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Králičí polévka

Recept se nachází v 19 kuchařkách
zjirousek
Polévky 1982 receptů
REY kuchařka
Rey
REY kuchařka 1397 receptů
Drůbež a králík od tety z Krnova
veraricna
Drůbež a králík od tety z Krnova 3168 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Králičí polévka

Přidat příspěvek k receptu Králičí polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept