Králičí polévka

45 min | polévka | čínská kuchyně | recept zobrazen: 59729x
Králičí polévka se zeleninou je výtečná a hodí se jako skvělá sváteční polévka k obědu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Králičí maso očistíme, pokrájíme na nudličky, cukety omyjeme, pokrájíme na tenká kolečka. Sójovou omáčku smícháme s olejem a v této směsi necháme 30 minut maso marinovat.

Mezitím uvedeme do varu vývar, který mírně ochutíme solí a pepřem. Do vývaru přidáme po půl hodině marinování maso, oheň snížíme a necháme vařit, dokud maso nezměkne. Poté přidáme spařená, oloupaná rajčata, nakrájené cukety, přimícháme lžíci octa a ještě krátce povaříme, dokud nezměkne i zelenina.

Ještě teplou králičí polévku podáváme. Zasytí jako hlavní chod.

autor receptu:

Králičí polévka

Počet přidaných receptů: 208

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Králičí polévka

Recept se nachází v 17 kuchařkách
zjirousek
Polévky 1754 receptů
REY kuchařka
Rey
REY kuchařka 1394 receptů
Zorňafa
1. aa-1 2870 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Králičí polévka

Přidat příspěvek k receptu Králičí polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept