Krakonošův oheň

30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 75361x
Krkonošské ostřejší jídlo z vepřového masa.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme chilli kořením. Dáme na rozehřátou pánev s olejem a smažíme.

Když je maso skoro hotové tak přidáme cibuli, lehce osmahneme a zalijeme smetanou. Necháme chvilku provařit a můžeme podávat.

Vhodnou přílohou jsou bramborové krokety, hranolky i rýže.

mikejla autor receptu:

Krakonošův oheň

Počet přidaných receptů: 26

Ingredience

Vaše cena 2999 běžně 4699 Kč sleva 36 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,2
slabší recept
66 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Krakonošův oheň

Recept se nachází v 73 kuchařkách
KDI
ZZZ-VŠELIČO 2513 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3244 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krakonošův oheň

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • oheň Marika 05.05.2015 10:30:33

    Dobrý den.Chci poděkovat za recept a hlavně za to nějak zahusteni .Nenapadlo by mě že jse to může za hustit .Jinak já k tomu delavam bramborak na plech.a je to výborný ..

  • Oheň Tom 06.09.2013 15:31:15

    Děkuji za skvělý recept Martino :-) Přesto bych si dovolil "dodatek" I podle fotografie bych řekl, že jste to zahustila, že ano? Pokud né, omlouvám se, ale pokud ano, pište to do receptu i pro 3déčka (3D = dislektik,disgrafik,debil :-D ) jako jsem já :-) Pokud předpokládáte, že je "to přece jasné", = není, aspoň pro 3Déčka jako jsem já. Dohustil jsem to a bylo to výrazně lepší :-) p.s. Pro 3déčka, jsem to dohustil hladkou moukou rozkvrdlanou vidličkou ve smetaně :-) Dobrou chuť

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Krakonošův oheň
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept