Krakonošův oheň

30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 71691x
Krkonošské ostřejší jídlo z vepřového masa.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme chilli kořením. Dáme na rozehřátou pánev s olejem a smažíme.

Když je maso skoro hotové tak přidáme cibuli, lehce osmahneme a zalijeme smetanou. Necháme chvilku provařit a můžeme podávat.

Vhodnou přílohou jsou bramborové krokety, hranolky i rýže.

mikejla autor receptu:

Krakonošův oheň

Počet přidaných receptů: 26

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,2
slabší recept
66 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Krakonošův oheň

Recept se nachází v 69 kuchařkách
KDI
VARENIE_2 4248 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 5151 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krakonošův oheň

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Oheň Tom 06.09.2013 15:31:15

    Děkuji za skvělý recept Martino :-) Přesto bych si dovolil "dodatek" I podle fotografie bych řekl, že jste to zahustila, že ano? Pokud né, omlouvám se, ale pokud ano, pište to do receptu i pro 3déčka (3D = dislektik,disgrafik,debil :-D ) jako jsem já :-) Pokud předpokládáte, že je "to přece jasné", = není, aspoň pro 3Déčka jako jsem já. Dohustil jsem to a bylo to výrazně lepší :-) p.s. Pro 3déčka, jsem to dohustil hladkou moukou rozkvrdlanou vidličkou ve smetaně :-) Dobrou chuť

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Krakonošův oheň
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Ořechový olej - silný antioxidant s využitím v kosmetice i kuchyni

    Ořechový olej - silný antioxidant s využitím v kosmetice i kuchyni

    Olej z vlašských ořechů je olej lisovaný za studena z jader vlašských ořechů. Vlašský ořech je plod ořešáku královského, který pochází z Persie. Daří se mu na slunném místě, vyžaduje hluboké a provzdušněné půdy. Začíná plodit nejdříve v 8 letech, dožívá se věku až 100 let, často i více. Olej z vlašských ořechů má lahodnou a výjimečnou chuť, ale také příjemně zlatavou barvu.

  • Přírodní bělení zubů - triky, které fungují!

    Přírodní bělení zubů - triky, které fungují!

    Většina výrobků na bělení zubů, které se nám nabízí v lékárnách a drogeriích, je založena na bázi peroxidu vodíku, který je také součástí bělících procedur na estetických a dentálních klinikách. Profesionální vybělení chrupu tak zatíží nejen vaši peněženku, ale i zubní sklovinu.




přidat nový recept