Krabí tyčinky v trojobalu

15 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1874x


Postup přípravy receptu

Krabí tyčinky necháme rozmrazit. Osolíme je a obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Tedy klasickém trojobalu.

Krabí tyčinky v trojobalu smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.

Krabí tyčinky v trojobalu podáváme s bramborovou kaší nebo brambory a zeleninovým salátem.

autor receptu:

Krabí tyčinky v trojobalu

Počet přidaných receptů: 262

Ingredience

na porce
Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,8
dobrý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Krabí tyčinky v trojobalu

Recept se nachází v 17 kuchařkách
VREGULI
JÍDLA Z RYB 268 receptů
smarcelak
Krabí tyčinky 64 receptů
zjirousek
Ryby 442 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krabí tyčinky v trojobalu

Přidat příspěvek k receptu Krabí tyčinky v trojobalu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept