Kořeněné vepřové nudličky se zeleninou

25 min | hlavní chod | 2 porce | čínská kuchyně | recept zobrazen: 334x
Použitím sezonní zeleniny nebo různého masa v tomto receptu vzniká nepřeberné množství jídel. Asijská kuchyně je krásná!
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vepřové či jiné maso (krůtí, kuřecí) nakrájíme na nudličky, smícháme se sojovou omáčkou, bílkem a škrobem a necháme chvilku odležet.

Předem namočené jidášovo ucho nakrájíme na krátké nudličky. Mezitím nakrájíme cibuli na proužky a česnek na drobno. Potom veškero očištěnou zeleninu též na nudličky .A připravíme si koření.

V pánvi rozpálíme olej, na který přihodíme naložené maso a za stálého míchání necháme maso zatáhnout, asi 5 minut zprudka smažíme. Přihodíme koření, po chvilce přidáme cibuli, jidášovo ucho a česnek. Po asi 2 - 3 minutách přidáme ostatní zeleninu. Nakonec podle chuti osolíme, případně dochutíme špetkou glutasolu. Nemusí být, vše záleží na vlastním uvážení.Já osobně glutasol používám minimálně, ale nezříkám se ho.

Kořeněné vepřové nudličky se zeleninou podáváme s rýží.

autor receptu:

Kořeněné vepřové nudličky se zeleninou

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

na porce
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Kořeněné vepřové nudličky se zeleninou

Recept se nachází v 20 kuchařkách
Jozar
Vepřové 1223 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3312 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kořeněné vepřové nudličky se zeleninou

Přidat příspěvek k receptu Kořeněné vepřové nudličky se zeleninou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept