Použitím sezonní zeleniny nebo různého masa v tomto receptu vzniká nepřeberné množství jídel. Asijská kuchyně je krásná!
2 stroužky | česnek |
1-2 lžíce | olej |
1 ks | paprika |
1 ks | cibule |
1 ks | bílek |
1 ks | rajče |
50-70 g | pórek |
50 g | zelí |
1 ks | chilli paprička |
0.5 ks | badyán |
1 lžíce | sójová omáčka |
1 lžička | kukuřičný škrob |
1 lžička | mletý zázvor |
100 g | kořenová zelenina |
1 řapík | řapíkatý celer |
250 g | vepřové maso |
1 lžička | kari koření |
podle chuti | |
---|---|
jidášovo ucho |
autor Jaromír Rybka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena