Kokosový krém

35 min | dezert | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 53176x
Rychlý a výborný dezert, který podáváme vychlazený a se šlehačkou.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Oloupaný celý kokos nastrouháme nebo rozmixujeme. V misce ušleháme žloutky s cukrem. Rozpustíme horkou čokoládu v trošce mléka a přidáme do vyšlehaných žloutků. Vše dobře promícháme s rozmixovaným kokosem. Následně vyšleháme z jednoho bílku tuhý sníh a též zvlášť i šlehačku a vše jemně smícháme a dáme buď do větší formy anebo do 4 mističek.

Hotový dezert dáme do ledničky asi na 3 hodiny. Můžeme podávat s ozdobou menších kousků kokosu, které jsme si nechali stranou nebo ozdobíme šlehačkou.

Veruska45 autor receptu:

Kokosový krém

Počet přidaných receptů: 16

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Kokosový krém

Recept se nachází v 35 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
KDI
VARENIE_2 4248 receptů
Zorňafa
1. aa-1 2859 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kokosový krém

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kokosový krém
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept