Kokosový krém

35 min | dezert | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 53053x
Rychlý a výborný dezert, který podáváme vychlazený a se šlehačkou.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Oloupaný celý kokos nastrouháme nebo rozmixujeme. V misce ušleháme žloutky s cukrem. Rozpustíme horkou čokoládu v trošce mléka a přidáme do vyšlehaných žloutků. Vše dobře promícháme s rozmixovaným kokosem. Následně vyšleháme z jednoho bílku tuhý sníh a též zvlášť i šlehačku a vše jemně smícháme a dáme buď do větší formy anebo do 4 mističek.

Hotový dezert dáme do ledničky asi na 3 hodiny. Můžeme podávat s ozdobou menších kousků kokosu, které jsme si nechali stranou nebo ozdobíme šlehačkou.

Veruska45 autor receptu:

Kokosový krém

Počet přidaných receptů: 16

Ingredience

Vaše cena 549 běžně 10500 Kč sleva 95 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kokosový krém

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kokosový krém
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept