Kokosový krém na dorty

20 min | příloha k moučníku | 1 porce | čínská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 12842x
Jednoduchý a rychlý krém na plnění a zdobení dortů, košíčků i řezů.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Mléko dáme vařit, vsypeme cukr i pudinkový prášek, důkladně metličkou rozmícháme a za občasného promíchání (vařečkou) uvedeme do varu. Ztlumíme a za stálého míchání 2 minuty provaříme.

Pudink odstavíme a za občasného promíchání necháme zcela vychladnout (nejlépe ve studené vodní lázni).

Povolené změklé máslo zašleháme spolu s kokosovým likérem do studeného pudinku a vyšleháme na hladký krém.

Kokosový krém používáme nejen na dorty, ale také k plnění a zdobení košíčků či řezů.

.Renča. autor receptu:

Kokosový krém na dorty

Počet přidaných receptů: 1361

Ingredience

na porci
4,3
skvělý recept
12 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Kokosový krém na dorty

Recept se nachází v 88 kuchařkách
vařecka
kuchařka dezertu 587 receptů
yvetk
Recepty pro Ivetu 584 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kokosový krém na dorty

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Adélka 03.02.2012 11:55:41

    Děkuji za skvělý typ, už jsem jednou podle tohoto receptu tvořila a krém byl vynikající. Dnes na to jdu znovu :)

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kokosový krém na dorty
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept