Kokosová hrníčková bábovka

1 hod | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 79544x
Super rychlý a výborný moučník, může se dát i do dortové formy a polít čokoládou.
Komentáře receptu 9
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Smícháme mouku s práškem do pečiva a přidáme ostatní ingredience - kokos, cukr, mléko, olej, vanilkový cukr a vejce. Dobře vymícháme.

Těsto vlijeme do vymazené a strouhankou, případně hrubou moukou, vysypané bábovkové formy.

Hrníčkovou bábovku pečeme v předehřáté troubě na 180 °C tak 45 minut, po 30-ti minutách kontrolujeme, můžeme ztlumit na 160 °C.

Upečenou kokosovou bábovku můžeme polít rozpuštěnou čokoládovou polevou.

autor receptu:

Kokosová hrníčková bábovka

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

4,2
skvělý recept
35 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Kokosová hrníčková bábovka

Recept se nachází v 90 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kokosová hrníčková bábovka

Celkový počet komentářů u receptu: 9
Celkový počet komentářů: 9
Nalezeno receptů: 9
Přidat příspěvek k receptu Kokosová hrníčková bábovka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept