Knedlíky s omáčkou

45 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 139336x
Bramborové knelíky zaléváme omáčkou s mletým hovězím masem, sypeme strouhankou a pažitkou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Knedlíky připravíme podle návodu, polévkovou zeleninu pokrájíme na kousky. Maso opečeme na oleji, přidáme zeleninu a podusíme, zalijeme vývarem, mlékem a dusíme asi 15 minut. Zahustíme jíškou a povaříme, dochutíme solí a pepřem. Z těsta tvarujeme kulaté knedlíky, které vkládáme do vařící osolené vody a vaříme je asi 20 minut. Na másle osmahneme strouhanku. Knedlíky zalijeme omáčkou a posypeme strouhankou.

autor receptu:

Knedlíky s omáčkou

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Knedlíky s omáčkou

Recept se nachází v 15 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
zjirousek
Mletá masa 465 receptů
AnnieV
Mleté maso 38 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Knedlíky s omáčkou

Přidat příspěvek k receptu Knedlíky s omáčkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Rebarbora - zdravá i život ohrožující zelenina

    Rebarbora - zdravá i život ohrožující zelenina

    Rebarbora je zelenina více tváří - je velmi zdravá a nebezpečná zároveň. Proto je její správná příprava tak důležitá. Teprve když správně zacházíte s kyselinou šťavelovou, kterou rebarbora obsahuje, dokáže vaše tělo využít obsažené zdraví prospěšné látky. Sezóna rebarbory je krátká, proto bychom se právě v těchto dnech měli vrhnout na její nákup či sklizeň.

  • Začíná období zánětů močových cest

    Začíná období zánětů močových cest

    Venku se otepluje, což je zjara poměrně zrádný fakt. Mnohdy díky naší touze po sluníčku dochází k našemu vlastnímu prochlazení. S tím často dochází i k velmi nepříjemné nemoci - zánětu močových cest.




přidat nový recept