Knedlíky s omáčkou

45 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 138927x
Bramborové knelíky zaléváme omáčkou s mletým hovězím masem, sypeme strouhankou a pažitkou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Knedlíky připravíme podle návodu, polévkovou zeleninu pokrájíme na kousky. Maso opečeme na oleji, přidáme zeleninu a podusíme, zalijeme vývarem, mlékem a dusíme asi 15 minut. Zahustíme jíškou a povaříme, dochutíme solí a pepřem. Z těsta tvarujeme kulaté knedlíky, které vkládáme do vařící osolené vody a vaříme je asi 20 minut. Na másle osmahneme strouhanku. Knedlíky zalijeme omáčkou a posypeme strouhankou.

autor receptu:

Knedlíky s omáčkou

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 2999 běžně 66000 Kč sleva 95 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Knedlíky s omáčkou

Recept se nachází v 15 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
zjirousek
Mletá masa 423 receptů
AnnieV
Mleté maso 38 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Knedlíky s omáčkou

Přidat příspěvek k receptu Knedlíky s omáčkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Diagnóza ztuhlý palec - bolestivá artróza

    Diagnóza ztuhlý palec - bolestivá artróza

    Vypadá jako palec vbočený (hallux vagus), ale jde o palec ztuhlý (hallux rigidus). Pro laika je rozdíl téměř k nerozeznání, ovšem zvyšující se bolestivost při chůzi a menší pohyblivost palce jasně naznačí, že něco není v pořádku.

  • Domácí péče pro zářivě bílé zuby

    Domácí péče pro zářivě bílé zuby

    Krásné zuby jsou naší vizitkou, a nejen proto bychom měli dbát na správnou hygienu, ale i dodržovat pár zásad, díky kterým nebudou ztrácet na své bělosti. Kromě metod bělení u zubního lékaře existují i domácí triky, jak dodat svému úsměvu na zářivosti.




přidat nový recept