Kedlubnové řízky

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 23042x
Recept na levný a dobrý oběd, který můžeme jíst i za studena jen tak třeba s chlebem a hořčicí nebo kečupem.
Komentáře receptu 8
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky asi 1 cm široké. Kedlubny dáme do vroucí vody, přidáme sůl a vegetu a vaříme asi 5 minut.

Potom plátky vyjmeme a necháme zchladnout. Kedlubny obalíme v klasickém trojobalu a smažíme dozlatova.

Kedlubnové řízky podáváme třeba s bramborovou kaší.

autor receptu:

Kedlubnové řízky

Počet přidaných receptů: 42

Ingredience

na porce
Vaše cena 2999 běžně 4699 Kč sleva 36 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
14 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Kedlubnové řízky

Recept se nachází v 66 kuchařkách
myš1
recepty 4618 receptů
KDI
VARENIE 6365 receptů
anisek
Aniččina kuchařka 1002 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kedlubnové řízky

Celkový počet komentářů u receptu: 8
Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8
Přidat příspěvek k receptu Kedlubnové řízky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept