Kedlubnové řízky

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 22307x
Recept na levný a dobrý oběd, který můžeme jíst i za studena jen tak třeba s chlebem a hořčicí nebo kečupem.
Komentáře receptu 7
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky asi 1 cm široké. Kedlubny dáme do vroucí vody, přidáme sůl a vegetu a vaříme asi 5 minut.

Potom plátky vyjmeme a necháme zchladnout. Kedlubny obalíme v klasickém trojobalu a smažíme dozlatova.

Kedlubnové řízky podáváme třeba s bramborovou kaší.

autor receptu:

Kedlubnové řízky

Počet přidaných receptů: 42

Ingredience

na porce
4
skvělý recept
14 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Kedlubnové řízky

Recept se nachází v 62 kuchařkách
myš1
recepty 4618 receptů
KDI
VARENIE_2 4248 receptů
anisek
Aniččina kuchařka 991 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kedlubnové řízky

Celkový počet komentářů u receptu: 7
Celkový počet komentářů: 7
Nalezeno receptů: 7
Přidat příspěvek k receptu Kedlubnové řízky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept