Kečup

2 h 40 min | zálivka | žádná kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 151671x
Pokud chcete mít jistotu, že jíte úplně zdravý kečup bez chemických látek, tady máte recept!
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Ocet přivedeme s novým kořením, pepřem, skořicí a estragonem k varu, krátce povaříme a necháme v přikryté nádobě asi 2 hodiny. Omytá rajčata nakrájíme na kousky a rozdusíme na kaši, umixujeme a prolisujeme a za stálého míchání pak odpaříme na hustou pastu. Pak přidáme proceděný octový macerát, sůl, cukr a papriku a ještě povaříme dokud se cukr nerozpustí. Horký kečup plníme do zahřátých lahví, uzavřeme a sterilujeme asi 20 minut Při 85 st. Zchladíme!!

autor receptu:

Kečup

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 899 běžně 11225 Kč sleva 92 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Kečup

Recept se nachází v 36 kuchařkách
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů
zjirousek
Zavařování 370 receptů
kat.simk
Zavařování 56 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kečup

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Kečup
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept