Kečup

2 h 40 min | zálivka | žádná kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 151985x
Pokud chcete mít jistotu, že jíte úplně zdravý kečup bez chemických látek, tady máte recept!
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Ocet přivedeme s novým kořením, pepřem, skořicí a estragonem k varu, krátce povaříme a necháme v přikryté nádobě asi 2 hodiny. Omytá rajčata nakrájíme na kousky a rozdusíme na kaši, umixujeme a prolisujeme a za stálého míchání pak odpaříme na hustou pastu. Pak přidáme proceděný octový macerát, sůl, cukr a papriku a ještě povaříme dokud se cukr nerozpustí. Horký kečup plníme do zahřátých lahví, uzavřeme a sterilujeme asi 20 minut Při 85 st. Zchladíme!!

autor receptu:

Kečup

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Kečup

Recept se nachází v 37 kuchařkách
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů
zjirousek
Zavařování 381 receptů
kat.simk
Zavařování 56 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kečup

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Kečup
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept