Sójové nudličky uvaříme podle návodu na obalu ve vodě ochucené bujonem. Po uvaření slijeme, vymačkáme přebytečnou vodu a rozkrájíme na menší kousky.
Rýži propláchneme a taktéž uvaříme tak, jak nám říká krabička. Vaříme v osolené vodě se lžící kari.
Mezitím si připravíme olivy, které necháme okapat. Ze zelí vymačkáme přebytečnou tekutinu. Nivu nahrubo nastrouháme.
Na wok pánev dáme trochu oleje, vsypeme rýži a trochu osmahneme. Přidáme olivy, zelí, dochutíme veškerým kořením, solí a nakonec vmícháme sójovou omáčku. Jen krátce orestujeme, aby nám pokrm nezhořkl. Nakonec vmícháme dijonskou hořčici, sójovou majonézu a nivu, pak už jen prohřejeme.
Kari sójové nudličky podáváme na oběd či večeři, pochutnají si nejen vegetariáni.