Karbanátky z hovězího masa

1 hod | hlavní chod | 5 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 4078x
Recept na karbanátky z hovězího masa, brambor a slaniny.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme. Vařené brambory a anglickou slaninu umeleme na masovém strojku, pak přidáme mleté maso, rozšlehaná vejce, sůl, pepř, muškátový oříšek a nasekanou pažitku.

Z promíchané směsi tvoříme na pomoučněném prkénku malé ploché karbanátky, které smažíme po obou stranách na sádle.

Karbanátky z hovězího masa podáváme s bramborovou kaší.

Jiří Viktor K autor receptu:

Karbanátky z hovězího masa

Počet přidaných receptů: 509

Ingredience

na porcí
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Karbanátky z hovězího masa

Recept se nachází v 13 kuchařkách
zjirousek
Maso hovězí 739 receptů
Jiří
Hlavní jídla 235 receptů
zajora
Mleté 117 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Karbanátky z hovězího masa

Přidat příspěvek k receptu Karbanátky z hovězího masa
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept