Karbanátky s hráškem

45 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 138067x
Výborné a velice šťavnaté karboše, do kterých se přidává sterilovaný hrášek a spousta bylinek. S brambory nebo kaší to bude to pravé.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Hrášek slijeme a necháme okapat. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a všechno přidáme i se sekanými bylinkami k masu. Přimícháme prášek do pečiva, sůl, pepř a citronovou kůru. Z těsta vytvarujeme karbanátky, které obalujeme v sezamových semínkách a na oleji je asi 10 minut opečeme. Zbylý česnek nasekáme, osmažíme, podlijeme trochou vývaru a přilijeme šťávu z limetek nebo citronu. Přidáme kečup a okořeníme pepřem a solí. Omáčku nalijeme přes maso a podáváme.

autor receptu:

Karbanátky s hráškem

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Karbanátky s hráškem

Recept se nachází v 7 kuchařkách
zjirousek
Maso hovězí 692 receptů
Zorňafa
1. aa-2b 1409 receptů
Poldova - Hovězí maso 5
Polda
Poldova - Hovězí maso 5 50 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Karbanátky s hráškem

Přidat příspěvek k receptu Karbanátky s hráškem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept