Karbanátky s hráškem

45 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 138038x
Výborné a velice šťavnaté karboše, do kterých se přidává sterilovaný hrášek a spousta bylinek. S brambory nebo kaší to bude to pravé.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Hrášek slijeme a necháme okapat. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a všechno přidáme i se sekanými bylinkami k masu. Přimícháme prášek do pečiva, sůl, pepř a citronovou kůru. Z těsta vytvarujeme karbanátky, které obalujeme v sezamových semínkách a na oleji je asi 10 minut opečeme. Zbylý česnek nasekáme, osmažíme, podlijeme trochou vývaru a přilijeme šťávu z limetek nebo citronu. Přidáme kečup a okořeníme pepřem a solí. Omáčku nalijeme přes maso a podáváme.

autor receptu:

Karbanátky s hráškem

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 999 běžně 21100 Kč sleva 95 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Karbanátky s hráškem

Přidat příspěvek k receptu Karbanátky s hráškem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Mýty o bolestech zad

    Mýty o bolestech zad

    O bolestech zad kolují různé nepravdy. Jaké jsou ty nejčastější? A čeho se opravdu vyvarovat, aby záda nebolela? Vsaďte na vhodně zvolený pohyb, správnou matraci a nebojte se preventivní návštěvy u lékaře. Nejen starší generaci dokáží záda pěkně potrápit.

  • Diagnóza ztuhlý palec - bolestivá artróza

    Diagnóza ztuhlý palec - bolestivá artróza

    Vypadá jako palec vbočený (hallux vagus), ale jde o palec ztuhlý (hallux rigidus). Pro laika je rozdíl téměř k nerozeznání, ovšem zvyšující se bolestivost při chůzi a menší pohyblivost palce jasně naznačí, že něco není v pořádku.




přidat nový recept