Karbanátky s hráškem

45 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 138027x
Výborné a velice šťavnaté karboše, do kterých se přidává sterilovaný hrášek a spousta bylinek. S brambory nebo kaší to bude to pravé.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Hrášek slijeme a necháme okapat. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a všechno přidáme i se sekanými bylinkami k masu. Přimícháme prášek do pečiva, sůl, pepř a citronovou kůru. Z těsta vytvarujeme karbanátky, které obalujeme v sezamových semínkách a na oleji je asi 10 minut opečeme. Zbylý česnek nasekáme, osmažíme, podlijeme trochou vývaru a přilijeme šťávu z limetek nebo citronu. Přidáme kečup a okořeníme pepřem a solí. Omáčku nalijeme přes maso a podáváme.

autor receptu:

Karbanátky s hráškem

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 690 běžně 8700 Kč sleva 92 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Karbanátky s hráškem

Přidat příspěvek k receptu Karbanátky s hráškem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept