Osvědčený recept na známou slovenskou zelňačku pro velkou společnost.
30 dkg | slanina |
4 ks | brambory |
1 ks | celer |
9 l | voda |
1 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
2 hrstě | sušené švestky |
2 hrstě | sušené houby |
2 ks | vepřová žebírka |
4 ks | papriková klobása |
0.75 kg | libové uzené maso |
1 kg | libové hovězí maso |
1 ks | hovězí kost |
1 kg | vepřový ořech |
1 ks | uzená žebra |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
bobkový list | |
nové koření | |
mletá sladká paprika | |
celý černý pepř | |
pálivá mletá paprika | |
na ozdobu | |
zakysaná smetana | |
podle potřeby | |
kysané zelí |
autor sampalini
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena