Kapr na víně a cibuli

1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 8382x
Moc dobrý po celý rok, chleba se namáčí do softíčku. A když máme vínečko, tak nemá chybu.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Porce kapra vložíme na hodinu do mléka a osušíme. Porce kapra osolíme, obalíme v mouce, do které jsme vmíchali obě papriky, prudce osmahneme na oleji.

Kapra přeložíme na plech, který jsme vymazali máslem.

Na výpeku chvíli podusíme na kolečka nakrájenou cibuli a poté poklademe stejnoměrně na porce ryby, na každou pak položíme plátek másla, pokapeme citronem a podlijeme vínem. Dopečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut. Kapra na víně a cibuli během pečení poléváme výpekem.

Kapra na víně a cibuli podáváme nejen o Vánocích.

neligrej autor receptu:

Kapr na víně a cibuli

Počet přidaných receptů: 29

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Kapr na víně a cibuli

Recept se nachází v 40 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3816 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2722 receptů
jeseter
Moje Recepty 389 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kapr na víně a cibuli

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kapr na víně a cibuli
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept