Kapiová pomazánka

15 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1385x
Recept na trochu jinou pomazánku.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Do směsi sýra a másla umeleme nebo nastrouháme šunkový salám. Přidáme najemno nakrájené kapie, utřený česnek a najemno nakrájenou malou cibulku.

Vše dobře promícháme. Pokud je pomazánka příliš tuhá, můžeme přidat trošku  vody z kapií. Pomazánku osolíme a opepříme podle chuti.

Kapiová pomazánka je nejlepší s čerstvým chlebem.

Vilienka autor receptu:

Kapiová pomazánka

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience

na porce
Vaše cena 1999 běžně 4236 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kapiová pomazánka

Přidat příspěvek k receptu Kapiová pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept