Kančí v pikantní omáčce

2 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 144646x
Milovníci zvěřiny jsou v pozoru! Tato lahůdka potěší snad i ty největší gurmány!
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Odřezky masa osmahneme bez tuku dohněda, přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky, osmahneme dohněda, přidáme rozdrcený pepř, jalovec, červené víno a vaříme, až se skoro vyvaří. Přilijeme vodu, vaříme až zbude 1/4 l omáčky a přecedíme. Maso dáme do pekáče a přelijeme horkým máslem. Pečeme 30 minut, osolíme a opepříme, zabalíme do alobalu a necháme ve vypnuté troubě 30 minut dojít. Z vypečené šťávy sebereme tuk, vmícháme připravenou omáčku a smetanu, v níž jsme rozkvedlali mouku. Omáčku asi 10 minut povaříme, přidáme rybízové želé a dochutíme. Hřbet vybalíme a šťávu z alobalu vmícháme do omáčky. Podáváme s houskovým knedlíkem a mírně kyselých zelím.

autor receptu:

Kančí v pikantní omáčce

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 299 běžně 4999 Kč sleva 94 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Kančí v pikantní omáčce

Recept se nachází v 35 kuchařkách
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2721 receptů
zjirousek
Zvěřina 120 receptů
pneli
zvěřina 28 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kančí v pikantní omáčce

Přidat příspěvek k receptu Kančí v pikantní omáčce
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept