Kančí řízky v těstíčku

30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 50316x
Řízečky z kančí kýty trochu jinak.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Kančí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.

V misce smícháme mléko, vejce, mouku, na jemno nastrouhané brambory a 2 špetky soli. Řízky lehce obalíme v mouce, poté v těstíčku a z obou stran osmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

Kančí řízky v těstíčku podáváme s bramborovou kaší.

autor receptu:

Kančí řízky v těstíčku

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
27 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Kančí řízky v těstíčku

Recept se nachází v 101 kuchařkách
myš1
recepty 4618 receptů
KDI
VARENIE_2 4248 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 6001 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kančí řízky v těstíčku

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • Komentář k receptu Kančí řízky v těstíčku Alča! 21.02.2014 11:31:24

    tak to nemělo chybu, všem doparučuji z jakéhokoliv masa!

  • "kritika" k receptu Drahuš 17.10.2010 13:56:48

    Teď jsme právě s manželem dojedli "tento recept" a musím číci, že to bylo ne dobré ale v y n i k a j í c í ! Díky, zase má člověk další výborný receptík doma. Drahuš

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Kančí řízky v těstíčku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept