Kakaová cuketová buchta

45 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 95196x
Rychlý recept na cuketovou buchtu.
Komentáře receptu 15
Uvařil jsem to (Recept vařilo 9 lidí)


Postup přípravy receptu

Cuketu oloupeme a nastrouháme najemno. Plech vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme.

Všechny suroviny na cuketovou buchtu dáme do mísy a elektrickým šlehačem šleháme 10 minut. Do těsta můžeme přidat kokos nebo ořechy. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Kakaovou cuketovou buchtu pečeme v předehřáté troubě 45 minut. Pečeme pozvolna.

Upečenou kakaovou cuketovou buchtu můžeme pomazat marmeládou a polít čokoládovou polevou.

kuratko autor receptu:

Kakaová cuketová buchta

Počet přidaných receptů: 11

Ingredience

4,3
skvělý recept
49 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Kakaová cuketová buchta

Recept se nachází v 114 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
PEČENIE
KDI
PEČENIE 3803 receptů
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kakaová cuketová buchta

Celkový počet komentářů u receptu: 15
  • výborná Lucie 16.08.2014 16:38:02

    dnes jsem upekla, do těsta dala hodně kakaa a nahoru na buchtu meruňkovou marmeládu a čokoládovou polevu- je úžasná

  • Zkusila jsem, je skvělá, nadýchaná, vláčná. Doporučuji vyzkoušet, nezklame.

  • Komentář k receptu Kakaová cuketová buchta k (tecka) hajduckova 25.08.2013 11:11:28

    Už se peče, doufám že se povede :)

  • Super :) Nat 26.07.2012 10:03:54

    Včera v noci jsem ji upekla - jen jsem dala jen 20 dkg cukru (těch 30 mi přišlo moc), dneska ráno polila čokoládovou polevou, vypadá pěkně, chutná ještě lépe!

  • Dája 14.08.2011 21:11:57

    Dnes jsem ji také vyzkoušela, je docela nízká, což je ale tím, že mám nízký plech, příště udělám z větší dávky. Je docela málo sladká, což ovšem vítáme, pokud by chtěl někdo sladší, stačí polít čokoládou :-) Jinak celkově hodnotím - moc dobrá :-)

  • petra 07.08.2011 17:40:10

    CO tady nadáváte? pokud se Vám buchra nepovedla, tak už ji příště nedělejte, my s ní nikdy nemáme problém. Navíc je skvělá!

  • Alena 02.08.2011 15:20:18

    Tak jsem se taky dneska pustila do této buchty, vypadalo to slibně ale nenaskočila. Nechutná zase tak špatně ale nevypadá to nejlíp :-(

  • Jitka 22.07.2011 16:46:37

    A mně můj táta řekl, že takovou buchtu mu nikdy ani máma neupekla, a to je nějaká kuchařka! Takže já chválím. A navrch jsem dala celé lískové ořechy

  • Zaujal mě Tvůj recept... Radka 04.07.2011 19:38:39

    Ahoj,hledám recept na buchtu z cukety,protože jich mám letos hodně.dělám placky jsou skvělý,nebo zapečený s mletým masem,ale chce to změnu.
    Ingredience jsou v poměru si myslím v pořádku,možná vím kde je zakopaný pes,asi se má jako i u placek nastrouhaná cuketa vymačkat,aby v těstě nebylo příliž vody,kterou obsahuje požehnaně.
    určitě zkusím.No a kdyby ani tak jste si nebyli jistí ,stačí oddělit bílky a ušlechat sníh,určitě se pak buchta povede...

    Recept se mě líbí,zkusím a pak dám vědět jak chutnalo...

  • Lenka 22.09.2010 11:30:51

    Tak já nejsem nějaká extra kuchařka, pekařka, ale na tomhle snad ani není co zkazit :D Vyšla nádherně, byla teda hotová o něco dřív, i když jsem pekla na nejnižší stupeň, a muž si pochutnal.

Celkový počet komentářů: 15
Nalezeno receptů: 15
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Kakaová cuketová buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept