Kachní prsa s medovou marinádou

2 h 30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 92777x
Recept na vynikající kachní prsa s netradiční marinádou.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

V míse smícháme prolisovaný česnek, sójovou omáčku, med a vložíme kachní prsa. Necháme je v ledničce zhruba 2 hodiny marinovat.

Maso vložíme do mělkého pekáčku, opět potřeme dobře marinádou a pečeme v troubě předehřáté na 220 °C asi 20 - 25 minut. Během pečení potíráme marinádou a malinko podléváme vodou.

Kachní prsa s medovou marinádou přeneseme z trouby do předehřátého grilu a grilujeme ještě 5 minut, až med na povrchu mírně zkaramelizuje.

Kachní prsa s medovou marinádou nakrájíme na tenké plátky a podáváme se zeleninou, zeleninovým salátem nebo vařenými bramborem.

autor receptu:

Kachní prsa s medovou marinádou

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

Vaše cena 7900 běžně 45000 Kč sleva 82 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Kachní prsa s medovou marinádou

Recept se nachází v 103 kuchařkách
anisek
Aniččina kuchařka 995 receptů
Irena
Kuchařka Irena 2328 receptů
zjirousek
Kachna 136 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kachní prsa s medovou marinádou

Přidat příspěvek k receptu Kachní prsa s medovou marinádou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kolagen v péči o pleť podle věku

    Kolagen v péči o pleť podle věku

    Denně a ze všech stran slyšíme z reklam na pleťové krémy alarmující upozornění na nezbytnost udržování pevné, zdravé a mladé pleti pomocí kolagenu. Co je vlastně kolagen? A proč je pro naši pokožku tak důležitý? V dnešním článku se dozvíte, jak správně pečovat o pleť v různých věkových kategoriích.

  • Tuřín - zelenina vhodná při redukční dietě

    Tuřín - zelenina vhodná při redukční dietě

    Tuřín je roky opomíjená kořenová zelenina napěchovaná vitamíny. Je to na pěstování nenáročná brukvovitá rostlina, jejím dalším pozitivem je absolutní mrazuvzdornost. Důvodů, proč byla roky odstrkovaná do pozadí, může být spousta. Kdysi byl tuřín jednou z hlavních potravin všech vrstev obyvatelstva.




přidat nový recept