Kachna na divoko

hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 23598x
Chutný recept z drůbežích receptů.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Zeleninu a jablka očistíme a nasekáme jak je libo. Jen rajčátka a jablka nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostičky. Kachnu osolíme.

Na másle osmažíme zeleninu a cibuli, přidáme slaninu a osolenou kachnu. Trochu podlijeme, přidáme koření a pečeme v troubě. Při pečení přidáme plátky rajčat, jablek a podlijeme vínem. Poléváme vypečenou šťávou.

Měkkou kachnu vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme vodou a povaříme. Nakonec přidáme rybízový džem a šťávu prolisujeme.

Kachnu na divoko podáváme s uvařeným bramborem.

autor receptu:

Kachna na divoko

Počet přidaných receptů: 1000

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Kachna na divoko

Recept se nachází v 77 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3810 receptů
myš1
recepty 4616 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2732 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kachna na divoko

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Terka 03.12.2012 18:44:24

    teď jsem dodělala tento recept,je to luxusní,pár věcí jsem dělala podle svého,nedala jsem mouku a výpek se zeleninkou jsem maličko rozmixla,omáčka je hustá dost a vína jsem dala také více ale děkuju za inspiraci,doporučuji :-)

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kachna na divoko
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept