Kachna na divoko

hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 22522x
Chutný recept z drůbežích receptů.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Zeleninu a jablka očistíme a nasekáme jak je libo. Jen rajčátka a jablka nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostičky. Kachnu osolíme.

Na másle osmažíme zeleninu a cibuli, přidáme slaninu a osolenou kachnu. Trochu podlijeme, přidáme koření a pečeme v troubě. Při pečení přidáme plátky rajčat, jablek a podlijeme vínem. Poléváme vypečenou šťávou.

Měkkou kachnu vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme vodou a povaříme. Nakonec přidáme rybízový džem a šťávu prolisujeme.

Kachnu na divoko podáváme s uvařeným bramborem.

autor receptu:

Kachna na divoko

Počet přidaných receptů: 1000

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Kachna na divoko

Recept se nachází v 75 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3816 receptů
myš1
recepty 4618 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2722 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kachna na divoko

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Terka 03.12.2012 18:44:24

    teď jsem dodělala tento recept,je to luxusní,pár věcí jsem dělala podle svého,nedala jsem mouku a výpek se zeleninkou jsem maličko rozmixla,omáčka je hustá dost a vína jsem dala také více ale děkuju za inspiraci,doporučuji :-)

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kachna na divoko
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept