Jemné smažené filety podáváme s bramborovým salátem, ale hodí se i vařené brambory. V tom případě je podáváme se studenou koprovou omáčkou.
2 dl | mléko |
1 hrst | sekaná petržel |
4 lžíce | rybí sójová omáčka |
400 g | filety pangase |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý zázvor | |
trojobal | |
2 ks | vejce |
hladká mouka | |
nastrouhaná houska | |
na ozdobu | |
petrželka | |
citron |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena