Jemná třešňová bublanina

1 hod | moučník | 15 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 8902x
Recept na bublaninu, kterou můžeme doplnit libovolným ovocem. Tato je třešňová a chutná výtečně.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařilo 5 lidí)


Postup přípravy receptu

Vejce ušleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny. Přidáme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva a znovu šleháme, dokud nám nevznikne hladké těsto.

Těsto na bublaninu vylijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech. Nahoru přidáme ovoce (vypeckované třešně) a podle chuti můžeme přidat drobenku z másla, hrubé mouky a cukru. Drobenku můžeme také vynechat.

Jemnou třešňovou bublannu pečeme zhruba na 200 °C 30 minut (podle typu trouby).

Po upečení stačí jemnou třešňovou bublaninu nakrájet a podávat k čaji.

Michy autor receptu:

Jemná třešňová bublanina

Počet přidaných receptů: 2818

Ingredience

na porcí

Energetický příjem

Jemná třešňová bublanina - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 1119 kJ / 267,4 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
15 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Jemná třešňová bublanina

Recept se nachází v 103 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7388 receptů
zjirousek
Moučníky 1163 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jemná třešňová bublanina

Celkový počet komentářů u receptu: 4
  • Komentář k receptu Jemná třešňová bublanina Veruli 30.06.2015 12:23:09

    Vyborne a rychle:) jen z bilku jsem uslehala snih a potom ho vmichala do testa :)

  • Pekla jsem ji už třikrát a musím říct výborná,holky z práce si po ochutnání vzaly recept...autrovi tleskám.K těm bílkům říká se že lepší je vyšlehat bílky zvlášť,dělám to tak taky,ale protože u nového receptu postupuji poprvé vždy podle návodu musí říct že to nemělo žádný vliv...:-))) mám doma devět ,,mlsných jazyků a mohu čestně prohlásit byla vynikající zvlášt druhá v pořadí s meruňkami a bílým rybízem...

  • Lépe šlehat zvlášť bílky a vmíchat sníh Magdalena 23.06.2014 16:25:21

    Když se do každého těsta zvlášť vmíchá ušlehaný sníh je to vždy lehčí

  • Bublanina Magdalena 23.06.2014 16:22:56

    Bublanina dle receptu je rychlá i chutná

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Jemná třešňová bublanina
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept