Lehká a jemná rybí polévka z pangase s hráškem je vhodná pro teplé letní dny.
400 ml | vývar |
2 lžíce | máslo |
2 lžíce | hladká mouka |
5 ks | jarní cibulka |
100 g | hrášek mražený |
300 g | mražený pangas |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
30-50 ml | smetana |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
citronový tymián | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena