Jednoduchý salát z červené řepy

15 min | salát | 2 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 54035x
Jeden z mála pokrmů, kde můžete ochutnat syrovou červenou řepu.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Syrovou červenou řepu oloupeme a najemno nastrouháme. Osolíme, okyselíme citronovou šťávou a přisladíme podle chuti. Nastrouhanou řepu pokapeme několika kapkami oleje, promícháme a necháme ji přes noc uležet v lednici.

Druhý den k červené řepě přidáme tatarskou omáčku, ale jen maličko. Slouží jen jako pojítko. Salát znovu promícháme.

Jednoduchý salát z červené řepy podáváme s bílou vekou, kterou namažeme sýrem.

autor receptu:

Jednoduchý salát z červené řepy

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porce

Kuchařky obsahující recept Jednoduchý salát z červené řepy

Recept se nachází v 96 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 6001 receptů
Baborka
Zeleninové recepty 110 receptů
zjirousek
Saláty 966 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jednoduchý salát z červené řepy

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Jednoduchý salát z červené řepy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept