Jednoduchý perník s čokoládovou polevou

45 min | dezert | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 8401x
Recept na velmi dobrý perník.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Troubu si předehřejeme na 200 °C.

V míse smícháme mouku s práškem do pečiva a s práškem do perníku. V mléce smícháme vejce, kakao, cukr a olej. Vlijeme do mouky a mícháme mixérem pro jemnější chuť asi 5 minut.

Na pekáč dáme pečící papír nebo vymažeme a vysypeme. Pro lepší chuť vyložíme pečícím papírem. Perník pečeme asi 25 minut.

Vychladlý jednoduchý perník potřeme čokoládovou polevou z pytlíku a necháme zatuhnout.

autor receptu:

Jednoduchý perník s čokoládovou polevou

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 549 běžně 10500 Kč sleva 95 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Jednoduchý perník s čokoládovou polevou

Recept se nachází v 85 kuchařkách
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4655 receptů
martinfort6
německá kuchařka 83 receptů
Kuchaři a kuchařinky...
Lin-Terka
Kuchaři a kuchařinky... 24 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jednoduchý perník s čokoládovou polevou

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • Evik 09.05.2011 13:31:41

    Perník naběhl krásně, ale nevím proč, jako by mu něco chybělo, zdá se mi, že málo voní.. nejsem zkušená kuchařka, tak nevím, čím by to mohlo být..

    • Re: Jana 31.10.2013 10:50:58

      Tak možná málo voní, protože paní má v receptů napsaný jen kypřící prášek..Ale správně se dává kypřící prášek do perníku. Jestli jste dala ten obyčejný, možná proto to málo voní!

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Jednoduchý perník s čokoládovou polevou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept