Jednoduché bramborové knedlíky

1 hod | příloha | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 51709x
Recept na knedlíky, které chutnají celé rodině.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Studené brambory oloupeme.

Brambory nastrouháme, osolíme, uděláme doprostřed důlek a přidáme vejce, ocet, mouku, dětskou krupici. Vše zpracujeme v těsto.

Z bramborového těsta tvarujeme knedlíky a vaříme je ve vroucí vodě asi 20 minut.

Hotové bramborové knedlíky podáváme jako přílohu k masům, nebo je můžeme plnit.

autor receptu:

Jednoduché bramborové knedlíky

Počet přidaných receptů: 15

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Jednoduché bramborové knedlíky byl 04.01.2009 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,2
skvělý recept
66 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Jednoduché bramborové knedlíky

Recept se nachází v 192 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3810 receptů
myš1
recepty 4616 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jednoduché bramborové knedlíky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Jednoduché bramborové knedlíky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept