Jednoduché bramborové knedlíky

1 hod | příloha | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 50463x
Recept na knedlíky, které chutnají celé rodině.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Studené brambory oloupeme.

Brambory nastrouháme, osolíme, uděláme doprostřed důlek a přidáme vejce, ocet, mouku, dětskou krupici. Vše zpracujeme v těsto.

Z bramborového těsta tvarujeme knedlíky a vaříme je ve vroucí vodě asi 20 minut.

Hotové bramborové knedlíky podáváme jako přílohu k masům, nebo je můžeme plnit.

autor receptu:

Jednoduché bramborové knedlíky

Počet přidaných receptů: 15

Ingredience

na porce
Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Jednoduché bramborové knedlíky byl 04.01.2009 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,2
skvělý recept
64 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Jednoduché bramborové knedlíky

Recept se nachází v 190 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3816 receptů
myš1
recepty 4618 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jednoduché bramborové knedlíky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Jednoduché bramborové knedlíky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept